Wist U....

"De vergadering van satan"
Uit het Engels vertaald: "Satan's meeting".

(Lees dit ook als u het DRUK hebt).

Satan belegde een wereldwijde vergadering van duivels. In zijn openingstoespraak zei hij: "Wij kunnen de christenen er niet van weerhouden om naar de kerk te gaan. We kunnen ze niet ervan weerhouden om hun Bijbels te lezen en de waarheid te kennen. We kunnen ze er zelfs niet van weerhouden om een intieme relatie te vormen met hun verlosser. Als ze eenmaal de band met Jezus hebben gekregen, is onze macht over hen gebroken.

Dus, laten ze maar naar hun kerken gaan; laat ze feesten aan een gedekte tafel, MAAR steel hun tijd, zodat ze geen tijd hebben om een relatie met Jezus Christus op te bouwen.

Dit wil ik dat jullie moeten doen, zei de duivel.

Leidt ze af om contact te krijgen met hun Verlosser en leidt ze af om dit contact de gehele dag vast te houden.'

"Hoe kunnen we dat doen?" schreeuwden zijn duivels.

"Houdt ze bezig met de onbelangrijke dingen van het leven en bedenk honderden listen om hun gedachten bezig te houden", antwoordde hij.

'Verleid ze om geld uit te geven, spenderen, spenderen en te lenen, lenen, lenen.

Overtuig de vrouwen ervan om lange uren te gaan werken en de mannen ook, voor wel 6 tot 7 dagen per week, 10 tot 12 uren per dag, zodat ze hun oppervlakkige leventje kunnen bekostigen.

"Weerhoudt ze ervan om tijd door te brengen met hun kinderen. Als hun familie uit elkaar valt, Dan zullen hun gezinnen gauw daarna ook geen soelaas meer bieden tegen de druk van het werk. Laat hun gedachten overuren maken zodat ze die rustige, kleine stem niet kunnen horen.

Verleid ze om naar de radio te luisteren of de cassette recorder af te spelen als ze in de auto rijden. Verleid ze om de TV, VCR, CD-speler en PC constant aan te laten als ze in hun huis zijn en zorg ervoor dat elke winkel en restaurant in de wereld constant niet-bijbelse muziek afdraait.

Dit alles zal hun denken blokkeren en die band met CHRISTUS breken.

Overlaadt de koffietafels met tijdschriften en kranten. Beuk op ze in met nieuws 24 uren per dag. Sla ze om de doren met billboards tijdens het autorijden. Stop hun brievenbussen vol met reclame folders, catalogi van winkels en alle soorten post en promotie materiaal voor gratis producten, gratis dienstverleningen en valse soorten hoop…"

Toon foto's van magere, mooie fotomodellen op de voorbladen van tijdschriften en TV opdat hun mannen zullen geloven dat uiterlijke schoonheid belangrijk is zodat ze ontevreden worden over hun vrouwen.

Maak de vrouwen 's avonds  te moe om hun mannen lief te hebben. Geef ze ook hoofdpijnen. Als ze hun mannen niet de liefde geven die ze nodig hebben zullen die dit ergens anders beginnen te zoeken. Dat zal hun gezinnen nog sneller uit elkaar doen vallen!.

Geef ze de paashaas zodat ze niet zullen praten over de opstanding en de macht over zonde en dood. Laat ze zelfs te buiten gaan in hun ontspanning. Laat ze moe terugkeren van hun vertier. Houd ze te druk bezig zodat ze geen tijd hebben om de natuur in te trekken en te genieten van de creaties van God. Stuur ze in plaats daarvan naar recreatieparken, sportwedstrijden, theatervoorstellingen, concerten en films.

Houd ze druk bezig, druk, druk, druk!

En wanneer ze bij elkaar komen voor christelijke ontmoetingen, houd ze dan bezig met roddel en kletspraatjes zodat ze daar vandaan gaan met een slecht geweten.

Vul hun leven met zo vele ogenschijnlijk goede dingen dat ze geen tijd hebben om de kracht van JEZUS te zoeken.

Heel gauw daarna zullen ze op eigen kracht werken, hun gezondheid en familie opofferen ten koste van het doel.

Het zal werken, het zal zeker werken!

Wat een plan!

Vol enthousiasme storten de duivels zich op hun taak zodat christenen overal ter wereld het drukker kregen, nog meer opgejaagd werden en zich her en der  overal naar toe haasten. Ze hadden weinig tijd voor God en hun gezinnen. Ze hadden geen tijd om anderen te vertellen over de kracht van Jezus om hun leven te veranderen.

Ik denk dat de vraag is: Is de duivel geslaagd met zijn plan?


Zegt u het maar!

Betekent "DRUK"

D- uivel

R- egeert

U- w

K- euzes !!!

 

Bijbelstudie Centrum – wistu@bijbelstudiecentrum.nl